Home > Producten > Palmen > Washingtonia Robusta

Washingtonia Robusta

19.50159.50

Uitverkocht

de Washingtonia Robusta is een mooie palmsoort met grote waaiervormige bladeren. Het is een soort die erg snel kan groeien en bladeren tot een meter lang kan krijgen. Ook de stam van de Robusta ziet er mooi uit.

Bezoek Palmaro
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

de Washingtonia Robusta is een mooie palmsoort met grote waaiervormige bladeren. Het is een soort die erg snel kan groeien en bladeren tot een meter lang kan krijgen. Ook de stam van de Robusta ziet er mooi uit. Doordat alle bruine bladeren afgeknipt worden ontstaat een mooi effect op de stam. De Washingtonia Robusta is matig winterhard en kan temperaturen tot ongeveer -5 graden verdragen. We raden daarom aan om deze palm in een pot te houden en deze in de winter naar binnen te halen bij de eerste vorst.

Verzorging Washingtonia Robusta

De bladeren van  de Washingtonia Robusta zijn gevoelig voor verbranding. Op zeer warme dagen kunnen de bladeren soms verbranden. Het is daarom aan te raden om de palm in de zon/half schaduw te zetten. De palm heeft veel water nodig en dient regelmatig water te krijgen. Bij uitdroging van de grond mag er weer een gieter water in de pot gegoten worden.

Formaten

De palm is bij Palmaro verkrijgbaar in verschillende maten.

Contact

Extra informatie

Maat

130 – 150 CM, 140 – 160 CM, 180+ CM, 300+ CM