Home > Producten > Bananen > Ensete Maurelli

Ensete Maurelli

19.50

De Ensete Maurelli is een prachtige bananenplant met een dikke stam en grote bladeren. De bladeren van de Maurelli zijn beter bestand tegen de wind dan die van de Musa Basjoo. Hierdoor zal de Maurelli snel een mooie volle look krijgen.

De planten hebben een totale hoogte van 40cm inclusief pot.

Bezoek Palmaro
SKU: BN004 Categorie:

Beschrijving

De Ensete Maurelli is een mooie en zeer snel groeiende bananenplant. Hij staat bekend om zijn extreem grote blad. Vanwege zijn formaat en mooie rode kleur is dit een echte blikvanger in de tuin. In de zomer kan de Maurelli een blad per week erbij krijgen. De bladeren kunnen wel 2 meter lang worden. Het is een erg makkelijke en mooie plant om uw tuin een tropische tint te geven. Zodra de vorst begint kunnen alle bladeren afgeknipt worden. De plant kan dan makkelijk uitgegraven worden om deze daarna in een pot binnen te zetten. Zonder verzorging komt de Maurelli dan de winter door en in het voorjaar kan deze weer in de volle grond worden gezet.

Verzorging Ensete Maurelli

De Ensete Maurelli staat het beste in de zon/ halfschaduw. Om ervoor te zorgen dat de banaan snel groeit is het van belang dat de plant veel water krijgt. Bekijk ook ons artikel over de verzorging en aanplant van de bananenplant.

Verzorging: Ensete Maurelli

Contact

Extra informatie

Hoogte

+/- 50 cm